Övriga tjänster

Barnpassning

Barnpassning lördagar och söndagar, kl 09 – 12.

Barnpassning på anvisade tider ingår i ditt medlemskap. Du kan träna i lugn och ro medan ditt barn är i trygga händer hos vår personal. För att varje barn ska få den tid och uppmärksamhet de behöver tar vi bara in 10 barn åt gången. Här hittar du barnpassningens öppettider. 

Ett barns besök får vara i max 1,5 h/dag och barnet måste lämnas och hämtas av samma förälder, förutsatt att personalen inte blivit informerad om annat. För ditt barns säkerhet så måste minst en förälder måste vistas i lokalen och barnet får ej vistas ute i lokalen, med undantag av barnklasser som hålls i gymnastiksalen. Det är alltid föräldern som lämnat in barnet som är ansvarig för vistelsen.

Företagsträning

M3 Gym erbjuder företagsträning i olika former.  Tillsammans skräddarsyr vi en lösning efter era behov. Vi erbjuder även företagspriser på massage, rehab-tjänster och träningskort.

 

För vidare kontakt och information:
Johanna Freiij
070-523 19 88
johanna@m3gym.se

Kalas & Event

Barnkalas, möhippa, grabbkväll eller släkträff? Vi har en fullt utrustad gymnastiksal och konferenslokal som kan hyras som de är eller tillsammans med en instruktör. I priserna nedan ingår 1 h i vår konferenslokal.

1 timme i gymnastiksalen med instruktör: 1.900 kr
1 timme i gymnastiksalen utan instruktör: 1.000 kr
1 timme i gymnastiksalen med instruktör + 1 timme utan instruktör: 2.500 kr

Konferenssalen rymmer 14 st sittande vuxna eller 20 stycken barn. 

Uthyrning - gymnastiksal

Du kan hyra vår fullt utrustade gymnastiksal vid enstaka tillfällen eller över en hel termin för till exempel Innebandy, basket och dans. 

Hyra gymnastiksal – medlem: 800kr/h
Hyra gymnastiksal – icke medlem: 1000kr/h
Hyra gymnastiksal – fasta tider/termin: 700kr/h
Hyra gymnastiksal – med instruktör: 1900kr/h

För mer information och bokning om kalas, event och uthyrning kontakta vår reception:
08-546 990 04
info@m3gym.se

Avbokning
Om du inte kan komma till din bokade tid ringer du receptionen senast 48 timmar innan bokad tid för att inte bli debiterad. Vid avbokning inom 48 timmar innan det bokade tillfället sker full debitering. 

Tveka inte att höra av dig

om du har någon fundering kring våra tjänster.

Kontakta oss!