YOGA

Vare sig du är en löpare, styrkelyftare eller discotränare så behöver vi jobba med vår rörlighet för att få ut vår maximala kapacitet i våra muskler.

Vi erbjuder bland annat lugn yoga med stort fokus på medvetenhet och teknik, Poweryoga för den lite mer vana yogautövaren och YogiFlex för dig som vill ge dig själv en lugn stund med fokus på att sträcka ut och öppna upp.

 

LUGN YOGA

Våra lugna yoga-klasser är uppbyggda med stort fokus på att hitta rätt i yogans grundpositioner. Förutom teknik, linjering och hållning så praktiserar vi också medveten andning och avslappning så att du får de verktyg du behöver för att hitta ditt lugn.

Klasserna kan variera och vara uppbyggda med långsamma meditativa flöden där positionerna upprepas flera gånger i pulserande rörelser eller hålls statiskt en längre stund. Klassen passar alla yogisar men är en perfekt klass att börja med för dig som är intresserad av att börja utöva yoga.

 

POWER YOGA

I poweryogan så flödar vi igenom olika typer av dynamiska och mer pulshöjande sekvenser i synk med vår yogaandning. Här finns det utrymme för avancerade och mer utmanande yogapositioner.

 

YIN YOGA

Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 2-6 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg. Dessa är särskilt rika på bindväv och lagrar enligt yogafilosofin mycket fysiska såväl som emotionella spänningar. Klassen passar alla och är framförallt för dig som känner dig stressad, stel eller bara behöver ha en lugn stund för återhämtning och det behövs ingen tidigare erfarenhet.

Kontaktinformation

Adress:  Värdshusvägen 11, 181 63 Lidingö    Telefon:  08-546 990 04    E-post:  info@m3gym.se 

Följ oss

Gilla oss på Facebook  Gilla oss på Instagram  M3 Gym på Youtube