Personlig Tränare sökes

 

Är du redo för en ny utmaning? Är du tävlingsinriktad? Vi på M3 Gym ute i Gåshaga, Lidingö söker en ny kollega. På M3Gym har vi allt under samma tak. Gym, gruppträning, milon, massage och naprapati.

 

Vi letar efter dig som är licensierad/certifierad personlig tränare och har som ambition att jobba minst 20 h/veckan. Du får gärna ha dokumenterad erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har jobbat med träning inriktad på tennis/golf.

 

M3 Gym är ett familjärt gym och vägen till din framgång hos oss banas genom det personliga mötet du har med dina kunder. Du ska alltid vara 100% närvarande när du tränar din kund och du måste vara duktig på att bygga personliga relationer med syftet till att skapa nya säljtillfällen.

 

Du behöver ha god förmåga att organisera och strukturera dina administrativa uppgifter och vi ser gärna att du är en teamplayer av rang då vi har ett sammansvetsat team som jobbar både mot individuella och gemensamma mål.

 

Dina arbetstider kommer att vara varierande och det gäller att du är beredd att jobba både dagtid, kvällstid och till viss del helger.

 

Är du redo att bli en av oss? Maila din ansökan till carl@m3gym.se

 

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person.​

Kontaktinformation

Adress:  Värdshusvägen 11, 181 63 Lidingö    Telefon:  08-546 990 04    E-post:  info@m3gym.se 

Följ oss

Gilla oss på Facebook  Gilla oss på Instagram  M3 Gym på Youtube