Kerstin Lindholm

Gruppträningsintruktör Pilatesinstruktör Yoga

 

 

Utbildning

Baskursutbildning för barn och ungdom inkl lekar och redskapsbanor – Gymnastikförbundet 2005

Poweryoga Instructor Course – 2005 – Ylab Education

Pilates, steg1 (Matta), Pilates, steg 2 (Redskap) – 2007 – Annette Lefterow

Emergency First Response Course - vid 2 tillfällen 2006 och 2011 – Emergency First Response Corporation

 

Om mig

Jag har tidigare arbetat i finansbranschen i 25 år, som stundtals hade en mycket hektisk och stressig atmosfär. Som motvikt till detta har jag under tiden, lett kurser i gymping/aerobics, 1-2 gånger i veckan, för att ”rensa” huvudet och för att orka med. Sedan 10 år tillbaka kom Yoga och Pilates in i mitt liv och jag utövar detta kontinuerligt. Jag utbildade mig först till yogainstruktör på YLab Education och 1 år senare till pilatesinstruktör hos Annette Lefterow. Jag har deltagit i många hälsomässor, haft kurser på en hel del kursgårdar samt varit med i en bok som heter ”Wellness för dig mitt i livet”, som beskriver grundyoga, pilates, styrka och andra må bra-tips. Jag har också lett kurser i Barngymnastik, utbildad genom Gymnastikförbundet, Gravidyoga, Mamma/barngymnastik, Nybörjaryoga, Barnyoga, PowerYoga,  Flowyoga, Yogalates och Pilates. 

 

Träningen med Yoga och Pilates har stor betydelse för mig idag, jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv som nu. Den har gett mig en hälsorelaterad livskvalitet som yttrar sig i att jag känner mig pigg, har enormt med energi, och känner en livsglädje att leva i tillvaron där hälsan inte är ett problem.

 

Jag är övertygad om att ”röra på sig” oavsett träningsform är verktyget till att få ökad livskvalitet. Jag har också fått mycket gratis genom ovanstående - jag äter bättre, sover bättre, fått kroppskännedom, känner ett stort välbefinnande och önskar av hela mitt hjärta att jag kan förmedla detta, så att ALLA som vill får ta del av samma fantastiska upplevelse.

Kontaktinformation

Adress:  Värdshusvägen 11, 181 63 Lidingö    Telefon:  08-546 990 04    E-post:  info@m3gym.se 

Följ oss

Gilla oss på Facebook  Gilla oss på Instagram  M3 Gym på Youtube