Dans

AEROBIC

Aerobic är passet för den som gillar att träna kondition och koordination på ett roligt sätt! Passet är uppbyggt i olika block som gör det lätt att hänga med och lära sig stegkombinationerna. Det är i grunden ett danspass men som också fokuserar på rörlighetsträning. Självklart gör vi detta till medryckande musik!

 

Passar alla från nybörjare till vana dansare.

 

ZUMBA

Gillar du fartfyllda pass där man får shakea loss? Då är Zumba något för dig! Denna dansklass är en latininspirerad där vi framförallt tar oss igenom dansstilar som salsa, merengue, cumbia och reggaeton. Musiken är varierande och stegen är enkla men glödheta!

 

DISCO

Discodans är en dansstil som utförs i högt tempo och kännetecknas av stora och snabba rörelser, oftast till discomusik

 

SALSA

Är en latinamerikans dans som funnit sedan 1960-talet. Vi kommer lära oss grundstegen i denna häftiga och energiska dans och låta den eldiga musiken ta oss igenom ett svettigt och kul pass!

 

SAMBA

Samba är ett samlingsnamn på en mängd livliga och rytmiska danser av afrobrasilianska ursprung som dansas till sambamusik.

 

SHOW

På denna klass får du pröva olika stilar i en och samma klass! Med enkla och rytmiska danssteg kommer timmen att rusa förbi!

 

MERENGUE

Merengue kommer från Dominikanska republiken och är urprungligen en pardans. Dansen karakteriseras av många snabba höftrörelser men upplevs som en utav dem lättaste latinamerikanska danserna.

 

REGGAETON

Reggaeton är inspirerad av reggae och grundades i de latinamerikanska afrodanserna. Det är en het latinodans och en blandning av hip hop och RnB. Kom och skaka på både rumpa och axlar!

 

AFRO

I enkla rörelser till afrikanska rytmer tränas kondition, styrka och koordination. Detta är ett jobbigt och glädjefyllt pass. Man dansar barfota och släpper loss och är där i nuet. Dansen är enkel med stora rörelser och man får en känsla av flow.

 

Kontaktinformation

Adress:  Värdshusvägen 11, 181 63 Lidingö    Telefon:  08-546 990 04    E-post:  info@m3gym.se 

Följ oss

Gilla oss på Facebook  Gilla oss på Instagram  M3 Gym på Youtube